SCHOOL VOOR ASTROLOGIE

toonaangevend in psychologische astrologie

PsychoAstroConsult

Het kan wèl anders...

Zit je niet oké in je vel? Is je prins een pad geworden en je prinses een heks? Of lijd je aan het rozewolksyndroom? Zoek je een studierichting, een nieuwe job, een serieus lief? Lukt het niet met je kids? Is het contact met je ouders zoek? Ben je ontevreden, moe, depri? Ken jij je mogelijkheden wel? Of is het nog niet erg genoeg?

AstroTherapie

Niet enkel probleemgevallen komen op consultatie, al is AstroTherapie ongeschikt voor goedgelovigen! Kennis bijbrengen en handvatten aanreiken, daar gaat het om. Bedoeling is dat jij meer kwaliteit aan je leven geeft. PsychoAstroConsult verfrist je kijk, ongeacht je opleiding, job of gezinssituatie. 

No-nonsense

Je gaat naar je huisarts en de tandarts... dus waarom niet in je ziel laten kijken? Praten met iemand die geen blad voor de mond neemt, van wanten weet en je nog begrijpt ook... verhelderend toch? PsychoAstroConsult geeft je de boost die je nodig hebt! En, ben je klaar voor de confrontatie?

Boek een Consult

PsychoAstroConsult toont je talenten, ontwart je kronkels en pakt onmiddellijk de problematiek aan die je bezighoudt. Linken tussen verleden, heden en toekomst zijn cruciaal. En zinnig advies natuurlijk. 

Consultatie voor Jezelf en je Relaties is nuttig, zeker in crisistijd. Zit je in nesten, kamp je met diepe teleurstelling, woede of angst, dan is consult dé stap naar verandering. Laat negatieve ervaringen je niet verlammen!

Opvolgconsults begeleiden je naar solide oplossingen zodat je beter gewapend bent en met zelfvertrouwen kunt plannen en liefhebben. Je beslist zelf hoe vaak je komt. 

Ouders, jullie zijn de beste therapeuten! Consult optimaliseert het opvoedingsproces en dat van jullie…

Girls en Boys, jullie zitten vol vitaliteit maar je krijgt het niet altijd gezegd. Een confidentieel gesprek over jezelf, je lief, studies en ambities is een geweldige opsteker. Boek een consult!

Info

Je betaalt altijd voor de consulttijd of je nu komt als single, koppel of als gezin. Normaliter duurt een consult ruim 2 uur, een kennismakingsconsult van 1u kan zeker en ook voor jongeren, studenten en werkzoekenden zijn er speciale tarieven. Het eerste mailverkeer is gratis, daarna krijg je vooraf een prijs voorgesteld. 

In Opvolgconsults zijn de comments op mails en opdrachten inbegrepen. 

Consult en SkypeConsult zijn mogelijk in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans. 

Consultafspraak via mail, sms of messenger naar Eline Rootsaert, psychoastrotherapeute; geef je naam en geboortedata, stel enkele data en uren voor, schrijf kort of lang waarover het gaat en wacht op bevestiging.

Consultprijzen: €200 (2u) of €100 (1u) voor volwassenen, €100 (2u) of €60 (1u) voor werkzoekenden, studenten en jongeren vanaf 13 jaar, excl btw.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PsychoAstroMedisch

Praten met je arts... helpt

Je voelt je gehoord als je arts je informeert, achter de aandoening kijkt en met jou overlegt wat de meest doeltreffende behandeling is. PsychoAstroMedische analyse en heldere diagnostiek helpen om de gepaste therapie op maat uit te tekenen. De synergie tussen body & mind vereist aanpak op beide fronten om zo de kansen op een gezonde geest in een gezond lichaam te optimaliseren.

Info

www.riniverpraet.be

www.auriculotherapie.be

 

 

 

Get in touch

Contacteer ons

Tel 09 362 23 65
GSM 0476 374 372

Of gebruik het contactformulier

Adres

School Voor Astrologie
Muntestraat 20
9860 Scheldewindeke
Belgie